WERKWIJZE

 

Contact formulier ingevuld? Dan streven we ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen.
Het eerste gesprek bespreken we je wensen en gaan we samen opzoek naar het doel van de foto’s. Bij voorkeur komen we hiervoor bij je langs.

Waar worden de foto’s primair voor gebruikt?
Wat wil je met je bedrijf uitstralen?
Wie wil je bereiken?
Welk gevoel wil je de klant geven? 

Aan de hand van deze vragen maken we een plan van aanpak voor de reportage dag.
De opdracht is nu overzichtelijk genoeg om een offerte op te stellen. De offerte sturen we per email naar je toe. Accepteer je de offerte, dan gaan we aan het werk.
Onafhankelijk van de locatie, wij zijn ruim op tijd om de studio op te bouwen of om een mooie setting uit te zoeken voor de reportage op locatie.

Zorg dat medewerkers voorafgaand aan de reportage zich niet hoeven haasten om op tijd te komen. Voor de meeste mensen is het maken van een fotoreportage toch altijd een beetje spannend. Mijn ervaring is dat als men eenmaal voor de camera staat hun spanning vanzelf verdwijnt en het nog leuk gaan vinden ook.

Denk vooraf goed na over wat je met de foto's wilt bereiken. Dat is namelijk bepalend voor wat onze foto's moeten uitstralen. Hoe duidelijker je dit aangeeft, hoe specifieker wij te werk kunnen gaan. Dit draagt uiteraard bij aan je bedrijfssucces.

Als je bedrijfspand of bedrijfsruimte gefotografeerd gaat worden zorg dan dat alles schoon en opgeruimd is. Vuil en rommel geven een verkeerde uitstraling op een foto. Je wilt waarschijnlijk niet dat men jouw bedrijf associeert met vuil en rommel. Uiteraard letten wij hier als fotograaf ook op, maar het werkt sneller en prettiger als jullie hier vooraf rekening mee hebben gehouden.

 

OFFERTE

 

Met de verkregen gegevens kan Suzan van Breenen nu een offerte voor je opstellen. Net zoals elke opdracht uniek is, zo is ook de bijbehorende offerte op maat gesneden. Elke kostenpost wordt duidelijk gespecificeerd en de gebruiksrechten helder omschreven.

Een offerte is altijd geheel vrijblijvend en Suzan van Breenen hanteert hierbij de algemene Voorwaarden van DuPho (Dutch Photographers, opvolger van de FotografenFederatie).

“Zelfs als de offerte nog niet is goedgekeurd, kan je toch al een datum voor de fotografie in optie nemen. Ook dat is vrijblijvend en we spreken samen een redelijke vervaldatum af voor de optie.”